Дивіться трейлер фантастики «Покоління Вояджер» з Коліном Фарреллом, Таєм Шеріданом та Лілі-Роуз Депп

13 березня 2021,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Lionsgate представила перший тизер-трейлер науково-фантастичного трилера «Покоління Вояджер», в якому Колін Фаррелл разом з молодими акторами відправляється в небезпечну космічну місію.

Коли майбутнє людства опиняється на кону, група розумних та покірних молодих чоловіків і жінок, створених спеціально для цієї місії, відправляється в експедицію, щоб колонізувати далеку планету. Але коли вони відкривають тривожні секрети про свою місію, то кидають виклик всьому, чому їх вчили, і починають досліджувати найпримітивніші риси своєї натури.

По мірі того як життя на кораблі занурюється в хаос, їх поглинають страх, хіть та ненаситна жадоба влади.

Колін Фаррелл втілює керівника цієї місії, тоді як двох головних героїв, яких ви можете побачити в обіймах одне одного на офіційному постері, грають актори Тай ШеріданЛюди Ікс: Апокаліпсис», «Першому гравцю приготуватися») та Лілі-Роуз ДеппКороль», «Танцівниця»).

Компанію їм складуть зірка хітового фентезі «Гра престолів» Айзек Гемпстед-Райт та зірка оскароносного фільму «Дюнкерк» Фінн Вайтхед. Автором сценарію і режисером «Покоління Вояджер» виступає Ніл Бергер.

У світовий прокат фантастичний фільм «Покоління Вояджер» вийде у квітні. Дата його української прем'єри поки невідома. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

1316 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: