До касту фільму «Місія неможлива 7» приєдналося п'ять нових акторів

13 березня 2021,  02:06 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер очікуваних шпигунських бойовиків «Місія неможлива 7» та «Місія неможлива 8» Крістофер МакКуоррі поділився чорно-білими промо-фотографіями нових героїв франшизи. І парочку з них ви напевно впізнаєте, оскільки їх втілять актори з хітових серіалів «Шерлок» та «Гра престолів».

Робота над фільмом «Місія неможлива 7», в якому Том Круз та його відважна команда суперагентів знову рятуватимуть світ, триває з літа 2020 року, але МакКуоррі продовжує дивувати новинами кастингу.

Наприклад, днями він поділився в Instagram п'ятіркою інтригуючих промо-фотографій свого майбутнього шпигунського блокбастера, які представляють перший погляд на нових членів акторського складу в особі наступних акторів:

Поруч з фотографіями нових персонажів франшизи МакКуоррі поставив хештег #MI7MI8, так що вся ця серйозна п'ятірка з'явиться і в бойовику «Місія неможлива 7», і в його продовженні «Місія неможлива 8».

Світова прем'єра фільму «Місія неможлива 7» запланована на 18 листопада 2021 року, а майже через рік, 3 листопада 2022 року, на великі екрани вийде «Місія неможлива 8». Якщо, звичайно, на ці дати не вплине пандемія.

1209 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: