Клер Фой та Пол Беттані зіграють в міні-серіалі «Дуже британський скандал»

12 березня 2021,  22:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Дуже англійський скандал», заснований на реальних подіях, отримає продовження у вигляді «Дуже британського скандалу», головні ролі в якому виконають зірка «Корони» Клер Фой та зірка «Ванда/Віжн» Пол Беттані.

Продовження серіалу «Дуже англійський скандал», який вийшов на екрани в 2018 році, розповість про скандальне розлучення герцога та герцогині Аргайл, що було удостоєне широкого резонансу у пресі в 1963 році.

Ось короткий опис міні-серіалу «Дуже британський скандал» («A Very British Scandal»), яким поділився сайт TV Line:

Відома завдяки своїй харизмі, красі та стилю Маргарет Кемпбелл, герцогиня Аргайл, домінувала на перших сторінках газет як розлучена жінка зі звинуваченнями в підробці документів, крадіжці, насильстві, вживанні наркотиків, секретних записах, хабарництві та з відвертими фотографіями Polaroid і все це розігрувалося в гарячих очах ЗМІ 1960-х років.

Роль скандальної герцогині виконає Клер Фой, відома завдяки ролі королеви Єлизавети II в перших сезонах хітового історичного серіалу «Корона», а її чоловіка-герцога зіграє Пол Беттані, він же супергерой Віжн з фільмів та серіалів кіновсесвіту Marvel.

Серіал «Дуже британський скандал» буде складатися з 3 серій по 60 хвилин. Ці серії «досліджуватимуть роль сексизму, вкоріненого в системі, який допоміг пресі соромити герцогиню в суспільстві та зробити з неї лиходійку в очах судової системи того часу».

1568 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: