Новий фільм з Анджеліною Джолі «Ті, хто бажає мені смерті» вийде в прокат у травні

6 березня 2021,  23:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У графіку українських прем'єр цієї весни з'явився фільм «Ті, хто бажає мені смерті» («Those Who Wish Me Dead»), головну роль в якому виконає лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі. Його прем'єра очікується 13 травня.

«Ті, хто бажає мені смерті» буде нео-вестерном, події якого розвиваються на тлі лісової пожежі в дикій місцевості штату Монтана. Підліток Коннор, який є свідком вбивства, виявляє, що його в пустелі Монтани переслідують близнюки-вбивці, поки експерту з виживання доручено захищати його. Тим часом лісова пожежа загрожує поглинути їх усіх.

Героїню Джолі в цьому фільмі звати Ханна Фабер. Вона виступить тим самим експертом з виживання, який буде захищати головного героя від убивць.

Разом з Джолі в даному нео-вестерні зіграють Ніколас ГолтЛюди Ікс: Дні минулого майбутнього», «Шалений Макс: Дорога люті»), Джон БернталНа драйві», «Каратель»), Ейдан ГілленГра престолів», «Богемна рапсодія»), Тайлер ПерріЗагублена», «Черепашки-ніндзя 2») та Фінн ЛіттлКраїна припливів», «Мій друг містер Персіваль»).

Сценаристом і режисером фільму «Ті, хто бажає мені смерті» виступає номінант на премію «Оскар» Тейлор Шерідан, відомий завдяки роботі над стрічками «Будь-якою ціною», «Сікаріо» і «Сікаріо 2» та над серіалом «Єллоустоун».

Нещодавно Джолі можна було побачити (і почути) в сімейних фентезі-фільмах «Пітер Пен і Аліса в країні чудес» та «Айван, єдиний і неповторний».

Цього року вона також з'явиться в супергеройському екшені від Marvel Studios «Вічні».

1543 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: