«Ванда/Віжн»: як Ванда Максімофф нарешті стала Багряною відьмою у всесвіті MCU

6 березня 2021,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона прибула! Фінальна серія супергеройського серіалу від Marvel Studios «Ванда/Віжн» нарешті показала довгоочікуване перетворення Ванди Максімофф на Багряну відьму і одягнула її в крутий супергеройський костюм.

Обережно, далі йдуть спойлери про події 9 серії «Ванда/Віжн».

Заключна серія серіалу «Ванда/Віжн», який інтригував уми шанувальників коміксів Marvel з січня, підтвердила, що він є не просто новою пригодою Ванди Максімофф (Елізабет Олсен), а справжньою історією становлення однієї з наймогутніших супергероїнь MCU Багряної відьми.

Перший натяк на перетворення Ванди ми отримали в 8 серії, де у флешбеці на базі Гідри вона, зіткнувшись з Каменем Вічності, побачила силует Багряної відьми, що світиться. А в кінці передостанньої серії відьма Агата Гаркнесс (Кетрін Ган) оголосила Ванді, що та використовує Магію Хаосу та офіційно вперше у всесвіті MCU назвала її Багряною відьмою.

Багряна відьма є надмогутньою сутністю, здатною змінювати реальність, і, як зазначила Агата у фінальній серії, їй навіть присвячений цілий розділ в Даркхолді, Книзі проклятих, яку ми бачили у підвалі Агати в 7 серії.

Агата спробувала позбавити Ванду Магії Хаосу, поглинаючи її енергію, але в результаті Ванді вдалося її перехитрити і, давши волю своїй нестримній магії, вона перетворилася на Багряну відьму, змінивши при цьому свій повсякденний одяг на неймовірний супергеройський костюм з тією самою прикрасою на голові, що є сучасною інтерпретацією легендарного костюма Багряної відьми з коміксів.

У кінці Агата попередила Ванду, що «та не уявляє, що вона випустила», і Ванда, зрозумівши, що дуже багато не знає і не розуміє про свою магію, взяла Даркхолд і вирушила його вивчати подалі від людських очей.

Чим закінчиться її спілкування з таким могутнім артефактом, як Даркхолд, дізнаємося у фільмі «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля», де Багряна відьма об'єднає сили з Доктором Стренджем.

Прем'єра їхньої спільної пригоди з Верховним магом вийде у 2022 році.

4729 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: