«Сокіл і Зимовий солдат»: до прем'єри нового серіалу від Marvel Studios залишилося 2 тижні

6 березня 2021,  02:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми прощаємося зі світом «Ванда/Віжн», але вже дуже скоро рівно через 2 тижні кіновсесвіт MCU покличе нас до себе для нової пригоди під назвою «Сокіл і Зимовий солдат», про що нагадує новий промо-ролик цього серіалу.

Супергеройський серіал «Сокіл і Зимовий солдат» покаже Сема Вілсона та Бакі Барнса, в ролях яких на екрани повернуться актори Ентоні Макі і Себастіан Стен, після доленосних подій блокбастера «Месники: Завершення».

У кінці фільму Стів Роджерс передав Сему щит і титул Капітана Америка, але чи готовий Сокіл стати новим символом надії для своєї країни? Цим питанням задається і новий промо-ролик, де звучить пісня «Is You Ready».

Також в серіалі повернуться лиходій Земо (Даніель Брюль), який тепер носитиме фіолетову маску, і агент Шерон Картер (Емілі ВанКемп), яка показує в промо-ролику свої бойові прийоми. Разом з ними ключову роль зіграє Джон Вокер (Ваятт Рассел), якого в костюм Капітана Америка нарядив уряд, бажаючи контролювати цей символ.

Нещодавно президент Marvel Studios Кевін Файгі підтвердив, що серіал про пригоди Сема і Бакі буде складатися з 6 серій: «Шість годин це те, на чому ми зупинилися, як на найкращому способі розповісти нашу історію».

Прем'єрна серія «Сокіл і Зимовий солдат» вийде в п'ятницю, 19 березня.

823 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: