Новий трейлер 2 сезону серіалу «Блудний син» представляє парочку цікавих героїв

4 березня 2021,  19:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Між Майклом Шином та Кетрін Зетою-Джонс літають іскри в новому трейлері хітового серіалу «Блудний син», який повідомляє, що він відправляється на канікули і повернеться з новими серіями 13 квітня.

Кримінальний серіал з нотками чорної комедії «Блудний син» слідує за пригодами «найулюбленішої кровожерливої ​​сімейки Америки». Його головним героєм виступає кримінальний психолог Малькольм Брайт (Том Пейн), син сумнозвісного серійного вбивці — доктора Мартіна Вітлі (Майкл Шин) на прізвисько Хірург.

Малькольм намагається триматися від свого батька подалі і бути хорошою людиною, але одного разу йому доводиться звернутися до Мартіна по допомогу, щоб зловити іншого серійного вбивцю. А тут ще й сестра Малкольма та дочка Мартіна, Ейнслі Вітлі (Голстон Сейдж), опиняється замішана у вбивстві.

У майбутніх серіях 2 сезону, як підкреслює новий трейлер, життю наших героїв дадуть серйозний струс два нових персонажа — доктор Вівіан Кепшоу у втіленні лауреатки премії «Оскар» Кетрін Зети-Джонс, з якою Мартін познайомиться в Claremont Psychiatrics, та агент Європолу Саймон Гокслі у втіленні номінанта на премію «Золотий глобус» Алана Каммінга, який взявся за розслідування вбивства Ніколаса Ендікотті (Дермот Малруні), де Малкольм та Ейнслі виступають співучасниками

Також трейлер розкриває, що у Мартіна буде роман з Вівіан, так що на нас чекають не тільки ігри розуму з агентом Європолу, а й трохи романтики.

1265 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: