Скільки буде серій в 1 сезоні серіалу «Сокіл і Зимовий солдат»?

3 березня 2021,  20:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios підтвердила, що дебютний сезон її наступного супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» буде складатися з 6 серій, що аж на три серії менше, ніж в серіалі «Ванда/Віжн».

Рішення зробити серіал про пригоди Сокола і Зимового солдата, в ролях яких на екрани повертаються Ентоні Макі та Себастіан Стен, пояснив під час зимового прес-туру Television Critics Association президент Marvel Studios Кевін Файгі:

Ентоні Макі та Себастіан Стен є приголомшливими акторами, тому ми відчували, що ми повинні в достатній мірі дослідити їхні історії та передісторії, або особисті історії як Сема Вілсона та Бакі Барнса. Так що думка завжди полягала в тому, що ми хотіли дізнатися більше про них обох. [Завдяки] тим невеликим взаємодіям, які були між ними у [фільмах] «Перший месник: Друга війна» та «Перший месник: Протистояння» як між друзями їхнього спільного найкращого друга Капітана Америка. Ми думали, що у нас вийде весела динаміка між ними, і що якби у нас коли-небудь була така можливість, ми б подивилися цілий серіал з ними двома, і Disney+ дає нам таку можливість.

Разом з цим міні-серіал «Сокіл і Зимовий солдат» може виявитися за хронометражем таким же, як і «довший» серіал «Ванда/Віжн», оскільки в серіалі про Ванду та Віжна серії були різної тривалості, натякнув Файгі:

Шість годин це те, на чому ми зупинилися, як на найкращому спосібі розповісти нашу історію. Шість годин, будь то шість серій або дев'ять більш коротких серій, як у «Ванда/Віжн». Цей серіал не є недорогим, так що вартість кожної серії дуже висока, щоб тримати ту [високу] планку, про яку я говорив.

Прем'єра першої серії серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» відбудеться 19 березня. Тим часом серіал «Ванда/Віжн» завершиться в цю п'ятницю, 5 березня.

1610 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: