Лінда Гемілтон з'явиться в новій серії серіалу «Постоялець з космосу»

2 березня 2021,  23:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стережись, Алан Т'юдік, за тобою йде сама Лінда Гемілтон! Ви зможете побачити зірку фантастичної франшизи «Термінатор» в майбутній серії популярного серіалу «Постоялець з космосу», і у нас вже є перший погляд на її героїню.

Події чорної науково-фантастичної комедії з нотками сімейної драми і детектива «Постоялець з космосу» слідують за іншопланетянином у втіленні Алана Т'юдіка, чий космічний корабель розбивається на Землі, і він, щоб не виділятися, вирішує прийняти вигляд доктора Гаррі Вандершпігеля. Гаррі поступово заводить дружбу з місцевими жителями невеликого американського містечка в штаті Колорадо і починає сумніватися у своїй місії зі знищення людства.

Лінда Гемілтон, яка вже далеко не перше десятиліття втілює на екрані сильних героїнь, зокрема Сару Коннор з «Термінатора», в серіалі «Постоялець з космосу» зіграє ще одну сильну жінку.

Її героїню звати генерал МакКаллістер. Вона очолює військову кампанію з викорінення «зелених чоловічків» і дебютує в цій науково-фантастичній драмеді у 6 серії, що отримала назву «Sexy Beast» («Сексуальний звір»). Кадр за участю генерала у втіленні Гемілтон ви знайдете вище.

Згідно з синопсисом, в цій серії «Гаррі буде намагатися впоратися зі своїми ревнощами, коли мер найме для міста дратівливо ідеального нового доктора».

Прем'єра 6 серії серіалу «Постоялець з космосу» відбудеться в середу, 3 березня.

1723 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: