Тейлор Свіфт блискуче відповіла на сексистський жарт з нового серіалу від Netflix

1 березня 2021,  20:53 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що головними героїнями нової багатосерійної драмеді «Джінні і Джорджія», прем'єра якої відбулася на платформі Netflix 24 лютого, виступають дві жінки, в цьому серіалі прозвучав сексистський жарт про Тейлор Свіфт. І співачка швидко пояснила Netflix, чому їхній жарт є несмішним.

В одній із серій 1 сезону серіалу «Джінні і Джорджія» одна героїня цієї драмеді говорить іншій героїні: «А тобі яке діло? Ти проходиш через чоловіків швидше, аніж Тейлор Свіфт».

Шанувальники співачки почали активно обговорювати цей образливий «жарт» на адресу співачки в соцмережах, і це помітила сама Тейлор. Декілька годин тому вона опублікувала в Twitter скрін з цим «жартом» разом з наступною влучною відповіддю сценаристам Netflix:

Гей, «Джінні і Джорджія», дзвонив 2010 рік і він просить повернути йому цей ледачий і глибоко сексистський жарт. Як щодо того, що ми перестанемо принижувати жінок, які важко працюють, вважаючи, що це кінське лайно є смішним. Також, @netflix після «Міс Американа» це вбрання тобі не личить. Щасливого Місяця жіночої історії, напевно.

«Міс Американа» це документальний фільм про Тейлор, який вийшов на Netflix в минулому році і був присвячений тому, як медіа протягом багатьох років принижували співачку, в деталях обсмоктуючи різні аспекти її особистого життя, в тому числі і те, з ким вона зустрічалася.

Після такого випаду в бік Тейлор багато глядачів розчаровані в серіалі «Джінні і Джорджія», оскільки «він, згідно з описом, повинен «надихати жінок», а насправді просто ображає їх».

1532 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: