Прем'єра фільму «Земля кочівників» з Френсіс Макдорманд знову була перенесена

27 лютого 2021,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в український прокат мав вийти фільм-призер Венеційського кінофестивалю «Земля кочівників», але в зв'язку з частковою роботою кінотеатрів, викликаних пандемією COVID-19, його прем'єра переїхала на місяць уперед і тепер очікується 25 березня.

Драма «Земля кочівників», головну роль в якій виконує володарка премії «Оскар» Френсіс МакДорманд, показує подорож шістдесятирічної жінки, яка, втративши все під час економічної кризи, відправляється в подорож по західній Америці, живучи як сучасний кочівник.

Прем'єра фільму «Земля кочівників» відбулася в рамках 77-го Венеційського кінофестивалю, де він отримав головний приз «Золотого лева», а після отримав нагороду People's Choice Award на кінофестивалі в Торонто.

На початку місяця кінострічка режисерки Хлої Чжао удостоїлася 4 номінацій на премію «Золотий глобус». Вона претендує на перемогу в категоріях: Найкращий драматичний фільм, Найкращий режисер, Найкраща актриса в драматичному фільмі і Найкращий сценарій.

Офіційний трейлер драми «Земля кочівників», яка також є в числі фаворитів наступної церемонії «Оскар», ви можете побачити нижче.

892 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: