Постер екшену «Ґодзілла проти Конґа» показує епічну бійку під водою

26 лютого 2021,  18:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Від цього поєдинку точно закипить океан! Представляємо китайський постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла проти Конґа», очікуваної глави кіновсесвіту MonsterVerse, що обіцяє епічний поєдинок двох монстрів з назви під водою.

Офіційний синопсис блокбастера «Ґодзілла проти Конґа», перший трейлер якого побив рекорд переглядів для студії Warner Bros.:

Міфічні гіганти зійдуться у видовищній битві у фільмі «Ґодзілла проти Конґа», а доля людства висітиме на волосині. Конґ і його захисники вирушають у небезпечну подорож на пошуки своєї справжньої домівки. До них приєднується осиротіла дівчинка Цзя, яка має унікальний і сильний зв’язок із Конґом. Однак несподівано на своєму шляху вони зустрічають розлюченого монстра Ґодзіллу, що несе руйнування всюди, де ступить його нога. Епічне зіткнення двох титанів, спровоковане небаченими силами, – це тільки ключ до розгадки таємниці, захованої у самому ядрі Землі.

Трейлер показав, як Ґодзілла нападає на Конґа, коли його, закутого у величезні ланцюги, везуть кудись на військовому кораблі, і вони б'ються один з одним на його борту, але, очевидно, що цей поєдинок пройде не тільки над водою, а й під водою. Причому це буде не єдина бійка між цими гігантськими монстрами.

Крім легендарних монстрів, фантастика MonsterVerse зібрала вражаючий акторський склад, куди увійшли Александр Скарсгард, Ейса Гонсалес, Міллі Боббі Браун, Ребекка Голл, Браян Тайрі Генрі, Джуліан Деннісон, Ленс Реддік, Кайл Чандлер і Деміан Бічір.

Українська прем'єра екшену «Ґодзілла проти Конґа», режисером якого є Адам Вінгард, відбудеться рівно через місяць, 26 березня.

1030 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: