Новий постер серіалу «Ванда/Віжн» з Джиммі Ву показує кадр з майбутньої серії

23 лютого 2021,  20:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зазвичай персональні ретро-постери супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» присвячені минулим серіям, але постер з агентом ФБР Джиммі Ву став винятком, оскільки він заглядає в найближче майбутнє.

Постер з Джиммі Ву (Рендолл Пак), присвячений 7 серії серіалу «Breaking the Fourth Wall» («Ламаючи четверту стіну»), чомусь показує не кадр з цієї серії, а кадр з Вандою (Елізабет Олсен) та Віжном (Пол Беттані) з 8 або 9 серії, які нарешті розкриють усі таємниці загадкового містечка Вествью.

Тим часом слоган на постері Джиммі говорить:

Сигнал такий чистий, що у нього немає конкурентів.

Це може бути відсиланням до відкриття минулої серії, яка показала, що за всіма аномаліями Вествью (обережно, спойлери) стоїть сусідка Агнес (Кетрін Ган). Адже вона насправді є могутньою відьмою Агатою Гаркнесс. Хто знає, може, цей постер намагається переконати нас, що у Агнес/Агати немає конкурентів, щоб приховати головного лиходія серіалу, наприклад, Мефісто.

Або, може, Агнес/Агата самовпевнено вважає, що у неї немає конкурентів, і Ванда з Віжном незабаром переконають її у зворотному, показавши, на що вони здатні разом.

Загалом, залишається лише чекати прем'єри фінальних серій серіалу «Ванда/Віжн», які вийдуть 26 лютого та 5 березня відповідно.

834 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: