Олег Винник запрошує у кіно в новому промо-ролику комедії «Скажене весілля 3»

23 лютого 2021,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звичайно, яке ж скажене весілля без Олега Винника! Відомий український співак нагадує нам в новому промо-ролику, що вже в цей четвер, 25 лютого, на великі екрани виходить вибухова комедія «Скажене весілля 3».

Продовження хітових стрічок «Скажене весілля» та «Скажене весілля 2», яке також стане завершальною главою даної комедійної трилогії, покаже незабутнє весілля молодшого члена родини Середюків Захара. Традиційно для дітей Василя, для створення сім’ї він обрав екзотичну пару дочку циганського барона, красуню Раду. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, та і невістка йому до вподоби, але спокійне свято – не в традиціях Середюків. Нас знову чекає Скажене весілля!

У комедії режисера Любомира Левицького повернуться Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян і Юрій Горбунов.

Дорослого Захара і його наречену Раду, на яких чекає дуже скажене весілля, на великому екрані зіграють В'ячеслав Хостікоєв та Катерина Файн. На свято до них завітають Винник, Потап, Позитив і Надя Мейхер.

Квитки на фільм «Скажене весілля 3» ви вже можете купити на нашому сайті.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1348 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: