Зак Снайдер повідомив дату прем'єри фільму «Армія мерців»

22 лютого 2021,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Увага всім фанатам фільмів про зомбі-апокаліпсис та пограбування! Режисер Зак Снайдер поділився в соцмережах тизер-постером своєї наступної кінострічки «Армія мерців», який розкриває, що її прем'єра відбудеться 21 травня.

Разом з постером і датою прем'єри фільму «Армія мерців» Снайдер також повідомив у Twitter, що на цьому тижні ми побачимо його перший тизер:

Ті, що вижили забирають все. «Армія мерців» [вийде] на @Netflix 21 травня. Тизер [прибуде] в цей четвер.

Ідея зняти цей мікс двох жанрів прийшла до режисера незабаром після завершення роботи над рімейком «Світанок мерців». В «Армії мерців» жахлива чума вирвалася на свободу з секретної Зони 51, вразивши людей вірусом, що перетворює їх на зомбі. Уряду вдалося стримати поширення цієї зарази, побудувавши навколо Лас-Вегаса величезну стіну. Але в казино, що кишать зомбі, залишилося ще багато готівки, яка привертає увагу банди відчайдушних грабіжників.

На чолі цих бандитів стане Дейв Батіста, він же Дракс з блокбастерів «Вартові Галактики», «Вартові Галактики 2» та «Месники: Війна нескінченності».

Компанію йому в кадрі складуть Елла Пернелл, Ана де ла Регера, Гаррет Діллахант, Хіроюкі Санада, Омарі Гардвік, Тіг Нотаро, Тео Россі та Маттіас Швайгхефер.

1026 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: