Новий фрагмент серіалу «Безсоромні» зігріє серце усіх шанувальників пари Міккі та Йена

19 лютого 2021,  16:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви сумували за зворушливими моментами між Міккі та Йеном, то один епізод 6 серії 11 сезону популярної драмеді «Безсоромні» це виправить.

У новій серії, яка називається «Do Not Go Gentle Into That Good... Eh, Screw It» («Не йди ніжно в цю гарну... Ех, до біса»), Міккі (Ноель Фішер) вирішує допомогти своєму батьку-гомофобу Террі (Денніс Кокрум), який в минулому не раз намагався вбити його та Йена (Камерон Монахен), оскільки Террі опиняється в інвалідному візку і не може сам потрапити додому (і кричить при цьому на весь квартал).

Незважаючи на усі образи і протести, Міккі та Йен піднімають Террі разом з візком по сходах на ганок його будинку, і, постукавши в закриті двері, йдуть. Коли вони вирушають додому, Йен говорить чоловікові, що той зробив «великий вчинок», і хоча Міккі намагається від цього відмахнутися, заявляючи, що його батько «козел, і він просто не хоче бути таким же», Йен зупиняє його і каже, дивлячись чоловікові в очі: «Ти набагато кращий за нього».

І якщо вам цього мало, щоб пустити сльозу, то на початку фрагмента Йен запитує у Міккі, чи піклувався б він про нього, якби його паралізувало, і Міккі, подумавши, щиро відповідає, що піклувався б.

Серіал «Безсоромні» повернеться з новими серіями у березні.

1240 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: