Вийшов український трейлер фільму «Код: Залізна кора» з Бенедиктом Камбербетчем

18 лютого 2021,  15:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шпигунська стрічка «The Courier» із зіркою серіалу «Шерлок» та блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі вийде в український прокат під назвою «Код: Залізна кора», як повідомляє її дубльований трейлер.

Фільм режисера Домініка Кука ґрунтується на реальних подіях і слідує за британським бізнесменом і шпигуном часів Холодної війни Гревіллом Вінном та його російським джерелом Олегом Пеньковським з кодовим ім'ям Залізна кора, які разом намагаються покласти край Карибській кризі.

Камбербетч грає Гревілла Вінна, тоді як Олега Пеньковського втілює відомий грузинський актор Мераб Нінідзе. Разом з ними в цій шпигунській історії зіграють зірка серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» Рейчел Броснахен та зірка фільму «Я подумую з усім цим покінчити» Джессі Баклі.

Українська прем'єра фільму «Код: Залізна кора» очікується 18 березня. Його світова прем'єра відбулася в минулому році на кінофестивалі «Санденс».

Тим часом на цьому тижні, 18 лютого, в український прокат виходить біографічний трилер «Мавританець», де Камбербетч грає одну з ключових ролей. Квитки на цей фільм ви знайдете в нашій афіші.

1388 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: