Дуже небезпечний Пітер Дінклейдж в ексклюзивному фрагменті фільму «Аферистка»

17 лютого 2021,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий дубльований фрагмент трилера з нотками чорної комедії «Аферистка» ближче знайомить нас з персонажем Пітера Дінклейджа, якого ви напевно знаєте за роллю Тіріона Ланністера в хітовому фентезі «Гра престолів». І з його новим героєм безперечно жартувати не варто.

Головною героїнею фільму «Аферистка» виступає законна опікунка Марла Грейсон у втіленні номінантки на премію «Оскар» Розамунд Пайк. Марла майстерно використовує закон для власної вигоди, але на шкоду своїм клієнтам. Одного разу Грейсон знаходить для себе чергову ціль, але швидко розуміє, що випадково вплуталася в небезпечну гру, з якої не так просто вийти переможцем.

За цю роль Пайк була номінована на «Золотий глобус».

Тим часом Дінклейдж грає тут дуже небезпечного елемента, якому Марла примудрилася перейти дорогу, хоча завжди вважала себе підступнішою та хитрішою за всіх.

Звати його Роман Ліонов, і в ексклюзивному фрагменті, який ви можете подивитися вище, він допитує дрібного кримінального елемента, поїдаючи при цьому... еклер.

Картина «Аферистка», де також зіграють Ейса Гонсалес, Дайенн Віст і Кріс Мессіна, виходить в український прокат вже в цю п'ятницю, 19 лютого.

Читайте також: Номінанти на «Золотий глобус-2021».

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1586 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: