Дженніфер Лопез і Ленні Кравіц зіграють колишніх у фільмі «Shotgun Wedding»

17 лютого 2021,  00:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Відомий музикант і актор Ленні Кравіц, якого ви можете знати за роллю Цинни у франшизі «Голодні ігри», приєднався до касту комедійного екшену «Shotgun Wedding», головну роль в якому виконає Дженніфер Лопез.

Події фільму «Shotgun Wedding» будуть слідувати за закоханими Дарсі і Томом, які збирають свої милі, але дуже вперті сім'ї для ідеального весілля в одному прекрасному місці, як раптом пара починає сумніватися в своєму рішенні. І якщо цього мало, то життя усіх гостей свята раптом опиняються в небезпеці, коли їхню вечірку беруть в заручники.

Дженніфер Лопез зіграє роль Дарсі, а її нареченого Тома втілить зірка франшизи «Трансформери» Джош Дюамель, який замінив у проекті актора Армі Гаммера (через нещодавній скандал навколо нього).

Тим часом Кравіц перевтілиться у Шона, колишнього героїні Лопез, який любить подорожувати по світу, повідомляє сайт The Hollywood Reporter.

Разом з ними в екшені «Shotgun Wedding» знімуться Чіч МарінДіти шпигунів»), Д'Арсі КарденУ кращому світі»), Селена ТанБожевільні багатії»), Десмін БоргесУтопія») та Алекс МалларіСутінкові мисливці»).

Режисером «Shotgun Wedding» стане Джейсон МурІдеальний голос»).

1896 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: