Вибуховий трейлер фільму «Boss Level: Врятувати колишню» повідомляє його дату прем'єри

16 лютого 2021,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедійний екшен з Френком Грілло «Boss Level» вийде в український прокат під ім'ям «Boss Level: Врятувати колишню» (а не «Boss Level: Фінальна гра»), як повідомляють його новий дубльований трейлер та локалізований постер.

Офіційний синопсис фільму «Boss Level: Врятувати колишню» за участю зірки супергеройського бойовика «Перший месник: Друга війна» Френка Грілло:

У колишнього агента спецназу Роя вже в очах рябить від перестрілок і вибухів. Його вбивали вже сотню раз, але кожного разу він прокидається того ж дня через дурну петлю часу. Кому прийшло в голову провернути з ним таке, а, головне, навіщо? Кожен його день тепер нагадує відеогру з нескінченним запасом життів, але щоб це зупинити і встигнути врятувати свою сім'ю, він повинен будь-яким способом дійти до головного боса...

Тим часом головного боса, з яким належить битися відважному герою Грілло, втілює легендарний Мел Гібсон, його колишню грає Наомі Воттс. Також ключова роль в цьому фільмі буде у актриси Мішель Йео. Ви можете побачити їх усіх разом на офіційному постері нижче.

У режисерського керма проекту знаходиться творець відомих бойовиків «Козирні тузи» та «Команда "А"» Джо Карнахан. Грілло виступає одним із продюсерів.

Українська прем'єра екшену «Boss Level: Врятувати колишню» відбудеться 4 березня.

1020 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: