Г'ю Джекман готує для Netflix серіал разом з шоураннерами «Гри престолів»

13 лютого 2021,  00:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Г'ю Джекман пригледів для себе великий продюсерський проект. Він збирається адаптувати в серіал книгу Річарда Паверса «The Overstory» разом з Девідом Беніоффом та Д.Б. Вайссом, які прославилися як шоураннери мегапопулярного фентезі «Гра престолів».

Роман Річарда Паверса «The Overstory» був спочатку опублікований в 2018 році і згодом отримав Букерівську та Пулітцерівську премії.

Він оповідає про світ, що знаходиться поруч з нашим та є величезним, взаємопов'язаним, наповненим ресурсами, неймовірно винахідливим і майже невидимим для нас. Жменька розрізнених людей вчиться бачити цей світ і опиняється в центрі катастрофи, що розгортається.

Беніофф, Вайсс і Джекман будуть продюсувати екранізацію для стримінгової платформи Netflix, а її сценаристом і шоураннером буде Річард Роббінс, який працював над серіалами «Скандал» та «12 мавп».

І це не єдиний спільний проект шоураннерів «Гри престолів» та Netflix. На початку минулої осені було оголошено, що вони адаптують для стримінгової платформи науково-фантастичний роман письменника Лю Цисіня «Завдання трьох тіл».

Тим часом Джекман в минулому році знову вразив нас своїм акторським талантом, зігравши головну роль у біографічному фільмі «Погана освіта», за який був номінований на престижну телепремію «Еммі». А також актор нещодавно знявся голим у смішний рекламі черевик R.M.Williams.

1278 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: