Перший погляд на Марго Роббі в образі брюнетки на зйомках фільму Девіда О. Расселла

8 лютого 2021,  21:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові фотографії зі знімального майданчика майбутньої кінокартини режисера Девіда О. Расселла розкривають важливу деталь про героїню номінантки на премію «Оскар» Марго Роббі в цьому фільмі вона буде брюнеткою.

30-річна актриса потрапила в об'єктив папараці минулої п'ятниці, 5 лютого, коли вона в чорному одязі та в темній перуці сідала в машину, щоб поїхати зі знімального майданчика фільма Расселла, пише сайт Just Jared.

У той же день папараці зняли на зйомках Роберта Де Ніро, так що можемо припустити, що у них з Роббі будуть спільні сцени.

Сюжет нового фільму від 5-разового номінанта на премію «Оскар», який зняв хітові стрічки «Мій хлопець – псих» і «Афера по-американськи», тримається в таємниці, але відомо, що його сценарій «ґрунтується на оригінальній ідеї» Расселла.

Компанію Роббі та Де Ніро на екрані складуть Крістіан Бейл, Аня Тейлор-Джой, Рамі Малек, Зої Салдана, Джон Девід Вашингтон та інші відомі актори.

У минулому році ви могли побачити Роббі в кінотеатрах в оскароносній драмі «Сенсація», супергеройському фільмі «Хижі пташки» і трилері «Дрімленд», а влітку на великі екрани увірветься екшен «Загін самогубців: Місія навиліт», де вона знову зіграє роль Харлі Квінн.

Роббі також є продюсером фільму «Перспективна дівчина», який минулого тижня отримав 4 номінації на премію «Золотий глобус». Ви вже можете подивитися його в найближчому кінотеатрі.

1152 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: