Відео дня: Тімоті Шаламе грає Едварда Руки-ножиці в рекламі з Супербоула від Cadillac

8 лютого 2021,  19:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Не секрет, що під час трансляції Супербоула провідні компанії змагаються одна з одною за допомогою неймовірних рекламних роликів за участю зірок світової величини. І в цьому році в такому змаганні перемогла компанія Cadillac, яка зняла не просто рекламу, а справжній сиквел фільму «Едвард Руки-ножиці» з Тімоті Шаламе в головній ролі.

У рекламі нового електрокара з функцією автопілота Cadillac LYRIQ Шаламе втілює сина Едварда Руки-ножиці на ім'я Едгар. А в образі його мами Кім Боггс на екрани повертається сама Вайнона Райдер.

Життя Едгара в сучасному світі таке ж важке, як було і у його батька Едварда, оскільки руки-ножиці доставляють йому та оточуючим немало клопоту, тому його мама вирішує подарувати синові машину, яку він зможе водити сам.

Цей рекламний ролик підірвав Інтернет, а шанувальники Шаламе та культового фільму Тіма Бертона відзначають не менш цікаву історію цього сиквела, що відбувалася за кадром.

Коли вони знімалися в картині «Едвард Руки-ножиці», Райдер і Джонні Депп зустрічалися, а не так давно Шаламе зустрічався з донькою Деппа Лілі-Роуз Депп. А тепер він грає в рекламному ролику його сина. Прямо сюжет в дусі серіалу «Ванда/Віжн».

В майбутньому Шаламе виконає головну роль в очікуваній науковій фантастиці Дені Вільньова «Дюна», що є екранізацією роману Френка Герберта.

2098 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: