«Форсаж 9»: дивимося тизер з Супербоула

8 лютого 2021,  17:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звичайно, Супербоул-2021 не обійшовся без нового промо-відео, присвяченого одному з найбільш очікуваних блокбастерів цього року «Форсаж 9: Нестримна сага»! І в ньому присутні не тільки запаморочливі гонки на швидких тачках, а й зворушливе возз'єднання з Ханом.

У блокбастері «Форсаж 8» Домінік (Він Дизель), Летті (Мішель Родрігес) та їхня команда зіткнулися з небезпечним ворогом в особі кібертерористки Сайфер (Шарліз Терон), яка спробувала розділити наших героїв, але їй це не вдалося. І тепер Сайфер (з новою стильною зачіскою) повертається, щоб помститися нашим гонщикам.

Також в дев'ятому фільмі франшизи Дом зіткнеться віч-на-віч зі своїм братом-бандитом Джейкобом (Джон Сіна) та возз'єднається з давнім другом Ханом (Сон Ган), якого ми всі давно вважали мертвим.

Компанію їм у новій пригоді складуть Мія (Джордана Брюстер), Тедж (Лудакріс), Роман (Тайріз Гібсон), Ремзі (Наталі Еммануель) та Магдалина Шоу (Гелен Міррен), мати Деккарда Шоу (Джейсон Стейтем).

Прем'єра екшену «Форсаж 9», режисером якого став Джастін Лін, на екранах кінотеатрів відбудеться 27 травня. Лін також зніме «Форсаж 10».

1348 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: