«Тінь і кістка»: два нових постера представляють героїв Бена Барнса і Фредді Картера

2 лютого 2021,  13:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за четвіркою персональних тизер-постерів свого нового фентезі-серіалу «Тінь і кістка» стримінгова компанія Netflix опублікувала в мережі ще два постера, один з яких присвячений могутньому персонажу Бена Барнса.

В адаптації книг письменниці Лі Бардуго «Тінь і кістка», чиї події відбуваються в казковому королівстві Равка, знаменитий британський актор Бен Барнс зіграє генерала Кірігана, також відомого як Дарклінг.

У книгах Дарклінг виступає могутнім лідером грішей людей, які є носіями древньої магії. Він єдиний гріша, який може закликати і маніпулювати темрявою. Його предок створив смугу темряви, відому як Тенистий Каньйон, по всій країні Равка, і вона переслідує її людей протягом багатьох поколінь.

Дарклінг хоче повернути назад цю трагедію за допомогою сили головної героїні цієї історії Аліни Старкової, яку зіграє актриса Джессі Мей Лі, і він стає її ментором, коли Аліна входить до світу грішей.

Другий тизер-постер представляє персонажа Фредді Картера, який у серіалі «Тінь і кістка» втілить Каза Бреккера. Каз відомий тим, що виконує будь-яку роботу, незалежно від рівня її небезпеки чи насильства, поки це приносить йому багато грошей.

Ця риса та різні кричущі вчинки здобули йому прізвисько «Брудні руки», які на персональному постері він ховає в дорогих рукавичках.

У Каза немає сили грішей або магічних здібностей, але він вміє зламувати замки, робити карткові фокуси та володіє великою спритністю рук.

На Netflix прем'єра 1 сезону фентезі «Тінь і кістка» відбудеться 23 квітня.

1404 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: