«Людина-павук 3»: Том Голланд і його брат позують на новому фото зі зйомок триквела

1 лютого 2021,  21:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Том Голланд, він же Пітер Паркер/Людина-павук в блокбастерах Marvel, опублікував в соцмережах новий епічний знімок зі зйомок екшену «Людина-павук 3», де на його плечах сидить його молодший брат Гаррі Голланд.

В описі до фотографії, де Голланд позує в костюмі Людини-павука з молодшим братом на плечах, актор назвав цей знімальний день «одним з найяскравіших моментів» в своїй кар'єрі на великому екрані:

Сьогодні був один з найяскравіших моментів у моїй кар'єрі. Для тих з вас, хто був там, ви знаєте, про що я говорю, а для тих з вас, хто не був, вам краще пристебнутися!!!

Якщо придивитися до цього фото, ви можете помітити, що брата актора тут тримають два спеціальних троса, за допомогою яких герої літають у кіно, так що він отримав роль в майбутньому екшені від Marvel Studios.

Гаррі був помічений з Томом на зйомках екшен-сцени фільму «Людина-павук 3» на вулицях Атланти в середині січня, але деталі про його персонажа поки тримаються в таємниці. І це буде його не перша роль в кіно Гаррі дебютував на великому екрані в номінованим на «Оскар» драмі «Неможливе» та зіграв маленького принца Гаррі в байопіку «Діана: Історія кохання».

Разом з братами Голландами в блокбастері зіграють Бенедикт Камбербетч, Зендея, Джейкоб Баталон, Маріса Томей, Джеймі Фокс, Альфред Моліна і Тоні Револорі. Прем'єра нового екшену про Людину-павука від режисера Джона Воттса очікується у грудні (але це поки неточно).

1735 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: