«Ванда/Віжн»: розширений трейлер і новий постер хітового серіалу від Marvel

1 лютого 2021,  20:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Що знаходиться за межами Вествью?» Відмінне питання, Віжн. Дивіться новий розширений трейлер супергеройського серіалу «Ванда/Віжн», який присвячений майбутнім серіям, що будуть розвиватися в 80-х, 90-х та 00-х роках.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про сюжет 4 серії «Ванда/Віжн».

Оскільки Marvel Studios прекрасно знають, з яким нетерпінням ми чекаємо виходу кожної нової серії серіалу «Ванда/Віжн», вони вирішили порадувати нас ще одним трейлером на честь того, що половина сезону залишилася позаду. Цей трейлер йде півтори хвилини і є розширеною версією того трейлера, що був представлений після прем'єри 4 серії.

Серія під назвою «We Interrupt This Program» («Ми перериваємо цю програму»), що вийшла в минулу п'ятницю, показала життя по той бік містечка Вествью, де влаштувалися Ванда (Елізабет Олсен) та Віжн (Пол Беттані).

За межами Вествью йде 2023 рік після подій блокбастера «Месники: Завершення», коли нашим супергероям вдалося перемогти Таноса і повернути половину населення Землі назад до життя. У числі «тих, хто воскрес» виявилася Моніка Рамбо (Тейона Парріс), і, повернувшись на свою роботу в організацію М.Е.Ч. вона вирушила досліджувати аномалію Вествью. Після чого її засмоктало в реальність Ванди та Віжна, і М.Е.Ч. розгорнув поруч з містом цілу базу, щоб витягнути її звідти.

У цій операції взяли участь доктор Дарсі Льюїс (Кет Деннінгс) та агент ФБР Джиммі Ву (Рендолл Пак), яких ви також можете побачити в новому трейлері. Вони продовжують спостерігати за Вандою та Віжем по телевізору, а реальність наших героїв продовжує змінюватися.

Тим часом Віжн все більш підозріло ставиться до того «ідеального» світу, в якому вони живуть, і намагається вивідати у Ванди, що насправді відбувається. І це призведе до конфлікту двох могутніх супергероїв.

Нова серія серіалу «Ванда/Віжн», де також повернеться загадкова сусідка Агнес (Кетрін Ган), вийде на екрани в п'ятницю, 5 лютого.

1021 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: