Серіал «Бріджертони» став найпопулярнішим серіалом від Netflix, обійшовши «Відьмака»

30 січня 2021,  15:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пробач, Ґеральт, але ця костюмована драма тебе обігнала! Стрімингова платформа Netflix розкрила, що серіал «Бріджертони» подивилося на 6 мільйонів більше передплатників, ніж фентезі «Відьмак».

За перші 28 днів онлайн-прокату костюмований серіал «Бріджертони» подивилися 82 мільйони передплатників платформи, тоді як «Відьмака» — тільки 76 мільйонів, повідомляє сайт The Hollywood Reporter.

Разом з цим його журналісти зробили свої підрахунки і прийшли до висновку, що в деякому роді «Відьмака» можна все-таки вважати успішнішим, ніж нову драму Шонди Раймс. Коли в грудні 2019 року відбулася прем'єра серіалу з Генрі Кавіллом в головній ролі, у Netflix було 169 мільйонів передплатників. Так що його подивилося близько 45% аудиторії стримінгового сервісу.

До кінця 2020 року кількість передплатників Netflix переступила позначку в 200 мільйонів, так що шляхом математичних обчислень приходимо до того, що «Бріджертони» подивилося тільки 40% від усього числа передплатників Netflix.

Тим часом найпопулярнішим серіалом Netflix початку цього року стала французька кримінальна драма «Люпен» з Омаром Сі в головній ролі. За прогнозами, за перші 28 днів її подивляться 70 мільйонів передплатників.

Звичайно, після такого приголомшливого успіху, серіал «Бріджертони» був продовжений на 2 сезон, події якого будуть розвиватися навколо віконта Ентоні Бріджертона, старшого брата Дафни.

1441 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: