Нові постери «Ліги Справедливості Зака Снайдера» повідомляють її дату прем'єри

29 січня 2021,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Годину тому режисер Зак Снайдер поділився в соціальних мережах трьома тизер-постерами супергеройського міні-серіалу «Ліга Справедливості Зака Снайдера», які розкривають, що його прем'єра відбудеться 18 березня.

«Ліга Справедливості Зака ​​Снайдера» буде 4-серійною режисерською версією блокбастера «Ліга Справедливості», над яким Снайдер не зміг закінчити роботу в 2017 році у зв'язку з сімейною трагедію.

Міні-серіал покаже, як Бетмен (Бен Аффлек), Диво-жінка (Галь Гадот), Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш (Езра Міллер) та Кіборг (Рей Фішер) повертають до життя Супермена (Генрі Кавілл), щоб дати відсіч іншопланетному тирану Дарксайду (Рей Портер) та його правій руці Степпенвулфу (Кіран Гайндс), які хочуть захопити Землю і знищити людство.

Драматичні тизер-постери, створені в чорно-білих тонах, показують руйнування величезних масштабів, і серед цих руїн можна побачити порваний прапор Ліги Справедливості, символ цієї команди та... плівку з режисерською версією.

Режисерська версія обіцяє показати глядачам нові сюжетні лінії, які були вирізані під час фінального монтажу, і навіть повернення персонажів, яких не було в тій версії, що вийшла на екрани кінотеатрів у 2017 році.

Читайте також: Актора «Ліги справедливості» Рея Фішера звільнили з DCEU через його ворожнечу з керівництвом студії Warner Bros.

1489 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: