Новий кадр фільму «Мисливець на монстрів» представляє відважного героя Рона Перлмана та його гігантську сокиру

29 січня 2021,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У науково-фантастичному екшені «Мисливець на монстрів», екранізації популярної відеогри від Capcom, актор Рон Перлман втілює героя на ім'я Адмірал. І в цьому образі його впізнати так само складно, як і в фільмах про Хеллбоя.

Перлман за свою довгу та плідну кар'єру встиг зіграти багато різних монстрів, як Хеллбой в однойменній дилогії Гільєрмо дель Торо, гоблін-гангстер Гнарлак («Фантастичні звірі і де їх шукати»), воїн-троль Булар («Мисливці на тролів») та навіть легендарне Чудовисько в серіалі «Красуня і чудовисько». Але у фільмі «Мисливець на монстрів» він вирішив поміняти сторону.

Його Адмірал носить зачіску в стилі Тора з останніх «Месників» і є вождем групи Мисливців, які полюють на гігантських монстрів, що знищують все на своєму шляху. І в ході подій фільму він рятує життя головної героїні, капітана Наталі Артеміс, у втіленні Мілли Йовович.

На озброєнні у Адмірала є гігантська сокира, яка горить вогнем, і в інтерв'ю для журналу Entertainment Weekly актор розповів, що він працював на зйомках зі справжнім вогнем, поки це було безпечно:

Зброя була в [справжньому] вогні, наскільки це було можливо. Напевно, якби мені довелося порахувати, в 50 відсотках випадків. Пол [В. С. Андерсон], як і всі великі режисери, з якими я працював, які багато працюють з комп'ютерною графікою, вважає, що чим більше у вас може бути практичних елементів під рукою на фактичних зйомках, і тоді використати комп'ютерну графіку як покращення, а не цілий епізод, тим більш безшовно [це виглядає].

Офіційний синопсис екшену «Мисливець на монстрів»:

Опинившись після несподіваної піщаної бурі в іншому світі, капітан Артеміс та її загін з шоком дізнаються, що це рідний дім для дуже недружніх та гігантських істот, у яких імунітет проти їхньої зброї. У своїй запеклій боротьбі за виживання вони знайомляться із загадковим Мисливцем, чиї унікальні навички дозволяють їм залишатися на крок попереду цих сильних монстрів. Між Артеміс та Мисливцем поступово виникає довіра, і вона дізнається, що він є частиною команди, яку очолює Адмірал. Борючись із небезпекою, яка може знищити їхній світ, хоробрі воїни об'єднують свої унікальні здібності для фінальної битви.

Квитки на фільм «Мисливець на монстрів» ви знайдете в нашій афіші.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанціії.

2390 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: