Дженніфер Еністон представила нову зачіску на зйомках серіалу «Ранкове шоу»

28 січня 2021,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Дженніфер Еністон, яку ми всі знаємо і любимо завдяки ролі Рейчел Грін у хітовому ситкомі «Друзі», повідомила про відновлення зйомок 2 сезону серіалу «Ранкове шоу», поділившись фотографіями з новою зачіскою.

У новому сезоні драми про життя телевізійників «Ранкове шоу», за яку Еністон отримала номінації на премії «Золотий глобус» та «Еммі», її героїня Алекс Леві з'явиться зі ще більш світлим волоссям.

Цей новий відтінок блонда актриса представила, опублікувавши в Instagram парочку кумедних і дуже милих селфі зі своїм перукарем Крісом МакМілланом:

Ііі, ми повернулися...

Її давня подруга й колега по серіалу «Ранкове шоу» Різ Візерспун залишила під постом захоплений коментар кепслоком з сердечками:

ТАК, МИ ПОВЕРНУЛИСЯ!!

Також цим образом Еністон захопилися такі відомі голлівудські актриси, як Шарліз Терон, Дженніфер Гарнер, Джуліанна Мур, Гвінет Пелтроу і Кейт Гадсон. Її пост зібрав вже понад 4 мільйони сердечок.

Дата прем'єри 2 сезону серіалу «Ранкове шоу» поки не повідомляється, але ми сподіваємося, що він вийде на екрани у кінці 2021 року.

1525 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: