Фан-постер екшену «Людина-мураха 3» представляє супергероїню Кетрін Ньютон

25 січня 2021,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський фільм «Людина-мураха 3» представить нову супергероїню MCU, якою стане Кессі Ленг, дочка Скотта Ленга, і новий фантастичний фан-арт показує, як в цьому образі може виглядати актриса Кетрін Ньютон.

Фан-постер майбутнього блокбастера від Marvel Studios «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», автором якого став діджитал-художник з ніком Psychboz, показує Скотта Ленга/Людину-мураху (Пол Радд) і Гоуп ван Дайн/Осу (Еванджелін Ліллі), які готові до нової місії, а поруч з ними можна побачити юну супергероїню Висоту у втіленні Ньютон.

Про те, що в новому фільмі MCU Кассандра «Кессі» Ленг стане супергероїнею Висотою, ми дізналися ще у грудні, але деталі про її перетворення поки тримаються в таємниці.

Разом з ними знову битися зі злом і рятувати наш світ від дивних загроз будуть Генк Пім (Майкл Дуглас) і Джанет ван Дайн (Мішель Пфайффер).

Також в третьому сольнику Людини-мурахи з'явиться суперлиходій Канг Завойовник, роль якого виконає зірка серіалу «Країна Лавкрафта» Джонатан Мейджерс. На фан-постері ви можете побачити його зловісну тінь, що нависає над нашими героями.

Прем'єра екшену «Людина-мураха 3» очікується в 2022 році.

2073 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: