«Ванда/Віжн»: чому всі обговорюють той кулон Агнес і як він пов'язаний з коміксами Marvel

25 січня 2021,  15:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Уважні глядачі, натреновані роками вишукування таємних символів і відсилань у фільмах MCU, помітили, що Агнес, сусідка Ванди та Віжна, у всіх серіях серіалу «Ванда/Віжн» з'являється з одним і тим же кулоном. І цей кулон приховує одну велику таємницю, пов'язану з Агнес.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про 1-3 серії серіалу «Ванда/Віжн».

Ще до прем'єри серіалу «Ванда/Віжн» з'явилася теорія про те, що Агнес (Кетрін Ган), цікава сусідка Ванди (Елізабет Олсен) та Віжна (Пол Беттані), насправді Агата Гаркнесс, яка в коміксах Marvel є могутньою чарівницею і ментором Ванди.

Підказкою тому служить її схоже ім'я і та сцена з першого трейлера, де вона постає в костюмі відьми з сивим волоссям і чорним ковпаком. При цьому вона впізнає Віжна і каже йому, що він мертвий.

Так що Агнес точно не проста сусідка, якою намагається здаватися, і в перших серіях шанувальники коміксів помітили ще одну схожість її героїні з Агатою брошка-камелія, яка з'являється на її вбранні, незважаючи на те, що сам наряд кардинально змінюється, щоб відповідати декаді, в якій відбуваються події серії.

Схожу брошку в коміксах носить Агата, і якщо ви придивитеся до неї уважніше, то помітите, що на брошці зображені три фігури, імовірно дві відьми і хтось з косою. Ним може виявитися суперлиходій-найманець Похмурий жнець (Grim Reaper), чий шолом з'явився у вступних титрах другої серії.

А що ви думаєте з приводу цієї теорії про те, що Агнес це могутня чарівниця Агата Гаркнесс? Діліться своїми припущеннями в коментарях.

Прем'єра четвертої серії «Ванда/Віжн» відбудеться в п'ятницю, 29 січня, і ми будемо уважно шукати нові натяки на реальну особистість Агнес.

Читайте також: третя серія серіалу «Ванда/Віжн» згадала події фільму «Месники: Ера Альтрона».

2007 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: