«Форсаж 9»: Домінік возз'єднується з Ханом на новому кадрі майбутнього блокбастера

22 січня 2021,  21:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр очікуваного пригодницького екшену «Форсаж 9: Нестримна сага» показує повернення Хана, якого всі вважали загиблим. І Він Дизель дуже радий цьому, про що він розповів в новому інтерв'ю.

Минулого тижня журнал Entertainment Weekly поділився парочкою нових кадрів «Форсажа 9», а також взяв інтерв'ю у його головної зірки Віна Дизеля.

Однією з основних загадок дев'ятого фільму франшизи є повернення/воскресіння Хана, якого знову зіграє актор Сон Ган. І Дизель відгукується про цього героя з великою теплотою, яку до нього відчуває Дом:

Хан є невід'ємним персонажем цієї франшизи. Якщо ви пам'ятаєте, він до певної міри відповідальний за ті роки Дома Торетто, коли він був відсутній. Він той, хто виконував з ним роботу в Мексиці, він єдиний, хто знає, де знаходиться Дом, і у багатьох сенсах є мостом для нього, коли Дом повертається в «Форсажі 3». Так що в персонажа Хана є щось особливе і магічне.

А далі Дизель, не бажаючи розкривати деталі повернення Хана, загадково сказав:

Коли ви подивитеся фільм, ви відчуєте це, і я вірю, що в своєму серці це ще одне свідчення того, що не тільки не можна відвертатися від сім'ї, а й не можна відмовлятися від сім'ї. Не розкриваючи сюжету, ось тема [фільму]: не відмовляйтеся від сім'ї.

Тим часом другий ексклюзивний кадр від Entertainment Weekly показує Дома та його дружину Летті, яку втілює актриса Мішель Родрігес.

Цілком можливо, що це кадри з однієї сцени, оскільки на них Дом з'являється в чорній майці, а на задньому плані можна побачити декорації якогось бункера.

Прем'єра блокбастера «Форсаж 9: Нестримна сага» повинна відбутися 27 травня, але є велика ймовірність, що вона знову буде перенесена, оскільки пандемія коронавірусу нікуди не поділася. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися про перенесення прем'єри першими.

3009 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: