Арнольд Шварценеггер поділився відео, де він вакцинується від COVID-19: «Пішли зі мною, якщо хочеш жити!»

21 січня 2021,  19:58 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У США повним ходом йде вакцинація населення від вірусу COVID-19, який вже другий рік є головною проблемою для всієї нашої планети. І в числі тих щасливчиків, які вже отримали вакцину, вчора опинився Арнольд Шварценеггер.

Щоб люди реєструвалися на щеплення, Шварцнеггер увічнив цей процес на камеру й поділився відео в своїх соціальних мережах зі словами:

Сьогодні був хороший день. Я ніколи не був такий щасливий чекати в черзі. Якщо ви маєте право, приєднуйтесь до мене і зареєструйтеся, щоб отримати вакцину.

А у кінці актор додав знамениту цитату з фільму «Термінатор 2»:

Пішли зі мною, якщо хочеш жити!

Шварцнеггер була вакцинований у числі перших не тому, що він знаменитість, а тому, що йому вже 73 роки, і він разом з іншими людьми, яким виповнилося 65 років, є пріоритетом для американської системи охорони здоров'я в плані вакцинації, адже, згідно зі статистикою, вони найважче переносять коронавірус.

Але, не дивлячись на свій вік, Шварцнеггер продовжує займатися спортом і тримати себе у відмінній формі — минулої осені він поділився вражаючим відео, де він тягає штангу під пісню Тейлор Свіфт.

2895 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: