9 перших кадрів екшену «Мортал Комбат», який вийде у кіно з рейтингом 18+

16 січня 2021,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смертельна битва гряде! Студії Warner Bros. та New Line Cinema опублікували в мережі перші кадри фентезійного екшену «Мортал Комбат», які представляють перший погляд на його героїв, їхні надздібності та криваву ворожнечу.

Разом з релізом цілої колекції кадрів у відмінній якості, які ви можете розглянути в деталях нижче, сайт Entertainment Weekly поспілкувався з творцями нової адаптації серії відеоігор «Мортал Комбат» і розкрив деякі цікаві деталі про майбутній фільм.

Екшен режисера Саймона МакКвойда почнеться з важливої частини історії з оригінальних ігор: кровної ворожнечі між кланами Ханзо та Бі Хана, ролі яких виконують актори Хіроюкі Санада і Джо Таслім. 10-хвилинний відкриваючий епізод відправить нас в феодальну Японію, задовго до того, як ці бійці оволоділи суперздібностями Саб-Зіро та Скорпіона. І цей епізод завершиться «досить кривавим поєдинком» між цими двома, каже МакКвойд.

Фільм був знятий з рейтингом R, тобто для аудиторії старше 18 років, так що ця ж жорстокість послідує за персонажами і в наш час, де ми познайомимося з абсолютно новим героєм цього всесвіту Коулом Янгом, роль якого грає Льюїс Тан з «Дедпула 2».

Він буде втомленим боксером, який нічого не знає про своє походження, за винятком того, що у нього на грудях є загадкова родимка у вигляді символу Mortal Kombat. На Коула відкривають полювання, і він відправляється у квест, щоб дізнатися про своє призначення. В ході цієї подорожі, наповненої випробуваннями, він зустріне майора Джексона Бріггса/Джакса (зірка серіалу «Супергьорл» Мехкад Брукс), у якого є така ж родима пляма, як у Коула, і той відправить героя по пошуки Соні Блейд (Джессіка МакНемі).

Разом з перерахованими вище героями ви можете побачити на кадрах таких відомих персонажів всесвіту, як Лю Кан (зірка екшену «Могутні рейнджери» Луді Лінь), Кун Лао (каскадер Макс Хуан) і Кано (Джош Ловсон з серіалу «Супермаркет»).

В український прокат екшен «Мортал Комбат», одним з продюсерів якого виступає режисер блокбастера «Аквамен» Джеймс Ван, вийде 15 квітня.

3237 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: