Патрік Демпсі повернеться в продовженні фільму «Зачарована» від Disney

15 січня 2021,  22:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Це офіційно! Емі Адамс та Патрік Демпсі знову будуть зігрівати наші серця в продовженні казкового фільму «Зачарована», зйомки якого студія Walt Disney Pictures збирається почати майбутньої весни.

Своє повернення до світу «Зачарованої» Демпсі підтвердив під час свого нового інтерв'ю на шоу Good Morning America в цей четвер. Він сказав:

Я щойно отримав сценарій другого фільму, і скоро я почну його читати і робити нотатки. Ходять чутки, що ми будемо знімати його навесні, і це дуже хвилююче.

Демпсі також із захопленням відгукнувся про свою колегу Емі Адамс, яка повернеться на великі екрани в образі принцеси Жизель, його екранної коханої:

Емі Адамс така чудова в тому фільмі. Було весело стати частиною того проекту.

Події фільму «Зачарована 2» будуть розвиватися через 10 років після хеппі-енду казкової принцеси Жизель та юриста Роберта Філіпа, з яким вона познайомилася в реальному світі. Тепер Жизель ставить під сумнів своє щастя, ненароком при цьому перевертаючи життя жителів реального світу та казкового королівства Андалазія з ніг на голову.

У режисерського керма сиквела стане Адам Шенкман, режисер відомих кінострічок 00-х «Поспішай кохати», «Весільний переполох» і «Лисий нянька: Спецзавдання».

1997 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: