Дивимося український трейлер фільму «Дрібниці» з Дензелом Вашингтоном, Рамі Малеком і Джаредом Лето

13 січня 2021,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детективний трилер Джона Лі Генкока «Дрібниці» обзавівся офіційним українським трейлером, так що вже скоро ми зможемо побачити його на великих екранах. Наші головні причини його чекати з нетерпінням? Лауреати премії «Оскар» Дензел Вашингтон, Рамі Малек і Джаред Лето в головних ролях!

Фільм «Дрібниці» («The Little Things») покаже напружену гру в кішки-мишки двох поліцейських та небезпечного серійного вбивці. Його головним героєм виступає заступник шерифа округу Керн Джо «Дік» Дікон (Дензел Вашингтон), якого відправляють в Лос-Анджелес для того, що повинно було стати простим збором доказів. Замість цього він опиняється у центрі пошуків серійного вбивці (Джаред Лето), який тероризує місто.

Полювання на маніяка очолює сержант департаменту шерифа Лос-Анджелеса Джим Бакстер (Рамі Малек), якого вражають поліцейські інстинкти Діка, і він неофіційно залучає його до розслідування. Але поки вони вистежують серійного вбивцю, Бакстер не підозрює, що ця справа оживляє відлуння минулого Діка, розкриваючи тривожні секрети, які можуть загрожувати не тільки його розслідуванню.

«Дрібниці» можна буде побачити в кінотеатрах України з 4 лютого.

У той же день на великі екрани вийде трилер Майкла Бея «Пташка у клітці», де з пандемією коронавірусу зіткнуться актори Кей Джей Апа і Софія Карсон.

1172 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: