Скубі-Ду та його друзі відправляються в Камелот в трейлері мультфільму «Scooby-Doo! The Sword and the Scoob»

13 січня 2021,  16:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові відправитися у часи Камелота разом з Корпорацією «Таємниця» і битися там з вогнедишним драконом? Студія Warner Bros. Animation організує для вас таку пригоду в своєму новому мультфільмі про Скубі-Ду «Scooby-Doo! The Sword and the Scoob».

У пригодницько-детективній анімації «Scooby-Doo! The Sword and the Scoob» («Скубі-Ду! Меч і Скуб») Фред, Дафна, Велма, Шеггі та їхній вірний друг пес Скубі-Ду подорожують назад у часі і опиняються при дворі короля Артура в цій легендарній сазі про чарівників, лицарів та драконів! Зла чаклунка намагається захопити владу в Камелоті, тому королю Артуру знадобиться допомога наших супердетективів, щоб зберегти свій трон. Але чи не зроблять їхні відважні зусилля тільки все по-королівськи гірше?

Нашу п'ятірку озвучують актори Френк Велкер (Фред/Скубі-Ду), Грей Гріффін (Дафна), Кейт Мікуччі (Велма) та Меттью Ліллард (Шеггі).

Голосами короля Артура і чарівника Мерліна стали Джейсон Айзекс, він же Луціус Мелфой з фільмів про Гаррі Поттера, та знаменитий британський комікс Нік Фрост, якого в минулому році можна було побачити в серіалі «Шукачі правди».

Онлайн-прем'єра «Scooby-Doo! The Sword and the Scoob» відбудеться 23 лютого. А поки ви можете подивитися минулорічний мультфільм «Скубі-Ду!», який повинен був вийти на великі екрани, але через пандемію відправився одразу на стримінгові платформи.

1627 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: