Нове відео серіалу «Ванда/Віжн» згадує Месників та Камені вічності

11 січня 2021,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, щоб нагадати нам, що до прем'єри залишилося (вже менше) 5 днів, компанія Marvel Studios порадувала нас новим промо-роликом супергеройського серіалу «Ванда/Віжн», який містить декілька нових підказок щодо його загадкових подій.

Міні-серіал «Ванда/Віжн» покаже, як могутні супергерої Ванда Максімофф (Елізабет Олсен) та Віжн (Пол Беттані) одружуються і переїжджають в тихе американське передмістя. Але, як би вони не намагалися жити нормальним життям, незабаром вони починають помічати, що навколо них відбуваються дуже дивні речі.

У новому промо-ролику, який неспроста називається «Нескінченність», цікава сусідка нашої парочки Агнес (Кетрін Ган) згадує при Віжні Месників, після чого Ванда стикається віч-на-віч з синім Каменем вічності, який є Каменем простору і раніше зустрічався нам у формі Тессеракта (aka улюблений Камінь вічності Локі), а також з жовтим Каменем розуму, який спочатку знаходився в Скіпетрі чітаурі, а після жив у чолі Віжна.

Можливо, серіал «Ванда/Віжн» покаже, що Камені вічності не були знищені Таносом (Джош Бролін) і що вони повернулися, щоб знову міняти нашу реальність. Хто знає, може вони допоможуть Ванді по-справжньому оживити Віжна... Поки нам залишається тільки гадати. Але, на щастя, недовго.

Прем'єра серіалу «Ванда/Віжн» відбудеться вже цієї п'ятниці, 15 січня.

2324 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: