З'явився новий трейлер серіалу «Ванда/Віжн», спін-оффу всесвіту «Месники»

6 січня 2021,  21:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

А потім вони жили довго і щасливо. Чи ні? Четвертий трейлер супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» показує, як безтурботне подружнє життя Ванди та Віжна поступово перетворюється на кошмар.

Серіал «Ванда/Віжн» буде складатися з 6 серій, чиї події будуть розвиватися в різні декади 20 століття та імітувати культові американські ситкоми того часу. Він покаже Ванду Максімофф (Елізабет Олсен) та її коханого андроїда Віжна (Пол Беттані) після подій блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення», в ході яких Віжн, на жаль, загинув.

Але в серіалі він виглядає дуже живим і щасливо одруженим на Ванді. Після весілля вони переїжджають в затишне американське передмістя, де намагаються жити звичайнісіньким життям, але їхня реальність постійно змінюється, і герої починають помічати, що навколо відбувається щось дуже дивне.

Наприклад, в новому трейлері знову з'являється їхня життєрадісна сусідка Агнес (Кетрін Ган), яка в одній зі сцен говорить Ванді, що вона «зірка цього шоу». Невже Агнес знає, що все це несправжнє?

До розгадки залишилося вже зовсім небагато часу прем'єра серіалу «Ванда/Віжн» відбудеться на платформі Disney+ вже наступного тижня, 15 січня.

Читайте також: 20 найкращих цитат Віжна з фільмів Marvel.

2091 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: