Вийшов крутий фан-трейлер серіалу «Соколине око» з Джеремі Реннером та Гейлі Стайнфелд

22 грудня 2020,  18:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Півтора тижні тому стримінгова платформа Disney+ накрила нас лавиною трейлерів супергеройських серіалів, заснованих на кіновсесвіті MCU, але, на жаль, ми так і не побачили ані трейлера, ані хоча б тизера серіалу «Соколине око». І Інтернет це вирішив виправити.

Youtube-канал Screen Culture змонтував крутий фан-трейлер серіалу «Соколине око», який покаже спільні пригоди Клінта Бартона (Джеремі Реннер) та його протеже Кейт Бішоп (Гейлі Стайнфелд).

Він використав кадри з різних фільмів MCU, як «Месники: Ера Альтрона» і «Месники: Завершення», а також кадри з екшену «Особливо небезпечна» за участю Стайнфелд та майбутнього сольника Наташі Романової «Чорна вдова» за участю Єлени Бєлової (Флоренс П'ю), яка також з'явиться в даному серіалі.

Перший погляд на супергеройський костюм Кейт Бішоп, яка в коміксах стала новим Соколовим оком після Клінта, ви знайдете нижче.

Прем'єра серіалу «Соколине око» очікується після прем'єр серіалів «Ванда/Віжн», «Сокіл і Зимовий солдат» та «Локі». Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити його справжній трейлер.

1313 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: