«Пончари. Глобальне заокруглення»: пончари поїдають пончик на новому українському постері

19 грудня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер мультфільму «Пончари. Глобальне заокруглення» з парочкою дуже незвичайних, але надзвичайно милих головних героїв повідомляє, що його прем'єра в кінотеатрах відбудеться в лютому 2021 року.

Пончари є круглими як пончики і пухнастими як хом'ячки створіннями, які випадково потрапляють в петлю часу і, опинившись в 21 столітті, з'ясовують, що в майбутньому пончари — музейні експонати поруч з динозаврами. Щоб змінити хід історії, ця весела парочка відправляється в подорож по різним епохам.

У тизер-трейлері пончар дуже сильно налякало, коли вони побачили собачку, яка їсть пончик, але, як показує новий тизер-постер, вони швидко зрозуміють, що пончик — це смачний десерт, а не один з їхніх братів (або сестер).

Головних героїв цього пригодницько-комедійного мультфільму звати Ед та Оп, і їхніми голосами в оригіналі виступають актори Адам Дівайн та Рейчел Блум.

Біля керма проекту знаходяться режисер мультфільмів «Корпорація монстрів» і «Сімпсони у кіно» Девід Сілверман та режисер легендарного мультсеріалу «Сімпсони» Реймонд С. Персі.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися точну дату української прем'єри анімації «Пончари. Глобальне заокруглення» першими.

1864 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: