Прем'єра фільму «Смерть на Нілі» з Галь Гадот перенесена на осінь 2021 року

19 грудня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детективна стрічка «Смерть на Нілі» від режисера Кеннета Брани повинна була вийти на великі екрани 17 грудня, але в зв'язку з тим, що кінотеатри працюють зараз лише на 50%, а в деяких країнах вони і зовсім закриті через локдаун, її вирішили знову перенести на цей раз на 2021 рік.

Тепер американська прем'єра фільму «Смерть на Нілі», головну жіночу роль в якому виконує зірка блокбастера «Диво-жінка 1984» Галь Гадот, очікується 17 вересня 2021 року, тобто практично через рік після її початкової дати релізу, що до пандемії COVID-19 планувався ще 22 жовтня 2020 року.

Припускаємо, що українські глядачі зможуть побачити цю детективну історію 16 вересня 2021 року, оскільки у нас прем'єри відбуваються в четвер. Але це ще не точно, оскільки зараз складно щось прогнозувати.

«Смерть на Нілі» буде сиквелом фільму «Вбивство у Східному експресі», де знаменитий детектив з романів Агати Крісті Еркюль Пуаро у втіленні Брани відправиться в незабутній круїз по річці Ніл, в ході якого йому знову доведеться розслідувати заплутане вбивство.

Разом з Браною та Гадот на тому шикарному кораблі опиняться Армі Гаммер, Емма МакКей, Аннетт Бенінг, Роуз Леслі, Летішія Райт, Расселл Бренд, Дон Френч, Дженніфер Сондерс, Софі Оконедо і Том Бейтман.

А поки ви можете побачити Гадот на екранах кінотеатрів в образі богині-амазонки Діани Принц в супергеройському екшені «Диво-жінка 1984», чия прем'єра відбулася 16 грудня.

1579 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: