«Людина-мураха 3»: Кетрін Ньютон стане донькою супергероя Пола Радда у всесвіті Marvel

16 грудня 2020,  20:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка комедійного горор-трилера «Химери» Кетрін Ньютон приєдналася до зростаючої родини Marvel вона зіграє доньку Пола Радда в супергеройському екшені «Людина-мураха 3», який називається «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» («Ant-Man and the Wasp: Quantumania»).

У фільмі «Людина-мураха 3» Ньютон втілить Кассандру «Кессі» Ленг, дочку Скотта Ленга/Людини-мурахи, яка володіє такими ж здібностями, як і її батько: вона може зменшуватися до розмірів мурахи чи рости до розмірів гіганта, про що минулого тижня повідомив сайт Deadline.

У коміксах Marvel Кессі бореться зі злом під псевдонімом Висота (Stature), а також відома як Дівчина-мураха (Ant-Girl), Гігантська дівчинка (Giant Girl) та Жало (Stinger). У фільмах MCU вона стане супергероїнею Висотою.

Маленьку Кессі в фільмах «Людина-мураха» і «Людина-мураха та Оса» грала Еббі Райдер Фортсон, а в минулорічному блокбастері «Месники: Завершення» Кессі 2023 року втілила Емма Фурманн, але Marvel Studios вирішили замінити її на більш відому актрису.

Компанію Радду та Ньютон в третьому сольнику Людини-мурахи складуть Еванджелін Ліллі (Гоуп ван Дайн/Оса), Майкл Дуглас (Генк Пім) та Мішель Пфайффер (Джанет ван Дайн). Його прем'єра очікується в 2022 році.

Ви також можете знати Ньютон завдяки фантастичному фільму «Покемон детектив Пікачу», комедії «Секс-контроль» та популярним серіалам «Велика маленька брехня», «Надприродне» і «Суспільство».

2279 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: