11 цікавих фактів про супергеройський фільм «Диво-жінка 1984»

15 грудня 2020,  17:45 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже у цю середу, 16 грудня, українські глядачі зможуть побачити на великих екранах довгоочікуваний супергеройський екшен від Warner Bros. і DC «Диво-жінка 1984». У передчутті прем'єри вирушаємо за лаштунки другої пригоди наймогутнішої супергероїні даного кіновсесвіту у втіленні Галь Гадот.

1. «Диво-жінка 1984» є 9-м фільмом кіновсесвіту DCEU після екшенів «Людина зі сталі» (2013), «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» (2016), «Загін самогубців» (2016), «Диво-жінка» (2017), «Ліга справедливості» (2017), «Аквамен» (2018), «Шазам!» (2019) і «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн» (2020).

2. У своєму першому сольнику Диво-жінка боролася з лиходіями за допомогою легендарного меча Вбивця богів та амазонского щита, з якими її після можна було побачити у фільмі «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», але в другому екшені у неї на озброєнні буде лише Лассо правди.

3. Другий фільм про Диво-жінку поверне нас на загадковий острів Теміскіра за допомогою флешбеків, які покажуть Олімпійські ігри амазонок. Коли вона була маленькою, Діана приймала в них участь на рівні з дорослими амазонками.

4. «Диво-жінка 1984» покаже битву Діани одразу з двома небезпечними суперлиходіями: Максвеллом Лордом і Барбарою Мінервою/Гепардою, які організовують свій альянс проти Диво-жінки.

5. Спочатку студія Warner Bros. запропонувала роль суперлиходійки Гепарди актрисі Еммі Стоун, але вона відмовилася. Тоді на роль покликали Крістен Віг, яка була першим вибором режисерки Петті Дженкінс.

6. Свого лиходія Максвелла Лорда актор Педро Паскаль заснував на молодому Дональді Трампі (коли той ще був просто успішним бізнесменом, а не президентом США) і при роботі над персонажем надихався акторською грою Ніколаса Кейджа.

7. Події фільму відбуваються у 1984 році, за рік до дня народження Артура Каррі/Аквамена, який разом з Диво-жінкою входить до Ліги справедливості. Його грає Джейсон Момоа, який в реальному житті на 6 років старший за Галь Гадот.

8. У сиквелі повернеться пілот Стів Тревор, якого грає Кріс Пайн. Стів та Діана познайомилися у часи Першої світової війни, але, на жаль, Стів загинув наприкінці її першого сольника, рятуючи світ від отруйного газу, поки Діана боролася з Аресом. Його воскресіння є однією з головних загадок екшену «Диво-жінка 1984».

9. Оскільки події фільму «Диво-жінка 1984» розвиваються в 80-х, його стилістика була натхненна епохою диско та неймовірною модою того часу. Так що готуйтеся до пишних зачісок і стильних костюмів.

10. Золотий костюм Диво-жінки з крилами та з шоломом у формі голови птиці вперше з'явився в графічному романі «Kingdom Come», опублікованому в 1996 році. На відміну від костюма з коміксів, де він був намальований з короткою спідницею, костюм у фільмі буде більше нагадувати костюм зі штанами, хоча це більше золоте боді з обладунками до стегна.

11. Першою датою прем'єри для екшену «Диво-жінка 1984» студія Warner Bros. обрала 20 грудня 2019 року, але в той же день на великі екрани виходила фантастика «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», тому його прем'єра була перенесена на 2020 рік. На жаль, в 2020 році по кіноіндустрії вдарив коронавірус, і прем'єра сиквела «Диво-жінки» переносилася ще декілька разів, поки не добралася до кінотеатрів у кінці цього божевільного року.

Квитки на фільм «Диво-жінка 1984» ви можете придбати на нашому сайті.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

2145 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: