У фільмі «Капітан Марвел 2» з'явиться юна супергероїня Міс Марвел

14 грудня 2020,  23:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До акторського складу супергеройського екшену від Disney і Marvel Studios «Капітан Марвел 2» приєдналися актриси Іман Веллані та Тейона Парріс, які зіграють Міс Марвел та Моніку Рамбо.

Сюжет другого сольника про пригоди однієї з наймогутніших супергероїнь кіновсесвіту Marvel поки не розголошується, але завдяки новинам його кастингу ми тепер точно знаємо, що його події будуть відбуватися не в минулому, а в майбутньому після подій блокбастера «Месники: Завершення».

У ньому з'явиться нова супергероїня MCU Камала Хан/Міс Марвел у втіленні Іман Веллані, яка нещодавно отримала свій власний серіал, та вже доросла Моніка Рамбо, яку зіграє актриса Тейона Парріс.

Моніка є донькою Марії Рамбо, найкращої подруги Керол Денверс, яку втілює Брі Ларсон. Ми познайомилися з ними у фільмі «Капітан Марвел», чиї події розвивалися в 90-х. Тепер Моніка виросла і незабаром сама стане супергероїнею, отримавши надздібності.

Парріс дебютує в образі Моніки Рамбо в серіалі «Ванда/Віжн». Її можна побачити в новому трейлері, який був представлений минулого тижня.

А нижче ви знайдете офіційний логотип екшену «Капітан Марвел 2», який зніме режисерка Ніа ДаКоста. Його прем'єра очікується 10 листопада 2022 року.

1449 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: