Дивимося новий трейлер серіалу «Ванда/Віжн»

11 грудня 2020,  16:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Куди ж без цієї чарівної парочки! За компанію до трейлерів серіалів «Локі», «Сокіл і Зимовий солдат» та «Що, якби...?» Marvel Studios і Disney опублікували в мережі другий офіційний трейлер супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» («Ванда/Віжен»).

Серіал буде міксом класичних американських ситкомів минулого століття і супергеройського екшену в дусі всесвіту MCU. У ньому Ванда Максімофф та Віжен — дві могутні істоти з суперсилами — живуть ідеалізованим життям подружжя в тихому передмісті, але поступово починають підозрювати, що все навколо є не таким, яким їм здається.

В образах Ванди Максімофф, відомої як Багряна відьма, та Віжена на екрани повернуться Елізабет Олсен і Пол Беттані, які позують на новому постері з купою телевізорів з різних десятиліть минулого століття.

Клікайте на постер, що знаходиться нижче, щоб перейти до галереї серіалу і побачити інші загадкові постери за участю головних героїв.

Також в серіалі зіграють Кетрін Ган, Тейона Парріс, Кет Деннінгс і Рендолл Пак. Майже всіх з них можна побачити в новому трейлері, де багато героїв, включаючи Ванду і Віжена, не розуміють, що відбувається в їхньому дивному світі.

Прем'єра серіалу «Ванда/Віжн» відбудеться вже на початку нового року, 15 січня.

778 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: