Різ Візерспун вирушила до студії, щоб записами пісні для мультфільму «Співай 2»

10 грудня 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівна Розіта повертається! Різ Візерспун взяла перерву на зйомках 2 сезону серіалу «Ранкове шоу», щоб відправитися в студію звукозапису і записати там нові пісні для музичного мультфільму «Співай 2».

Про свою роботу над сиквелом хітової анімації «Співай», лауреатка премії «Оскар» повідомила у середу в своєму Twitter-акаунті, поділившись селфі зі студії:

Повернулася до студії. Яку пісню замовляєте? #Sing2

У мультфільмі «Співай», який вийшов на великі екрани у 2016 році, Візерспун озвучила багатодітну маму-свиню Розіту, яка втомилася сидіти вдома і дивитися за двома десятками поросят-непосид, тому, почувши про прослуховування на музичне талант-шоу, вирішила відправитися туди і підкорити сцену.

У першій частині пригод співаючих звірів Візерспун круто виконала популярні пісні «Shake It Off» та «Venus», так що ми з нетерпінням чекаємо, коли стане відомо, з якими музичними хітами запалюватиме її Розіта у сиквелі.

Прем'єра мультфільму «Співай 2», де також прозвучать голоси Меттью МакКонахі, Скарлетт Йоханссон і Терона Еджертона, очікується 23 грудня 2021 року.

1620 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: