У третьому сольнику Людини-павука з'явиться суперлиходій Доктор Восьминіг

9 грудня 2020,  17:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультивсесвіт розширюється! Актор Альфред Моліна, який грав Доктора Восьминога у фільмі «Людина-павук 2» з Тобі Магуайром, повернеться в цьому суперзлодейском образі в майбутньому сольному екшені Людини-павука.

Вчений Отто Октавіус, відомий як Доктор Восьминіг, був головним лиходієм другого сольника Тобі Магуайра, а тепер він битиметься з Людиною-павуком у втіленні Тома Голланда в поки безіменному продовженні блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому», пише сайт Entertainment Weekly.

І він буде не єдиним привітом з минулого. У жовтні стало відомо, що в екшені «Людина-павук 3» також повернеться суперлиходій Електро з фільму «Нова Людина-павук: Висока напруга», роль якого знову виконає актор Джеймі Фокс.

Допомагати боротися з цими суперлиходіями нашому герою буде могутній маг Доктор Стрендж у втіленні Бенедикта Камбербетча. Хоча хто знає, Стрендж може бути не стільки допомогою, скільки причиною того, що всесвіти трьох Людин-павуків перемішалися.

Разом з Голландом в його третьому сольнику повернуться Зендея (Ем-Джей), Джейкоб Баталон (Нед Лідс), Маріса Томей (тітка Мей) і Тоні Револорі (Флеш Томпсон).

Зйомки нового блокбастера кіновсесвіту Marvel від режисера Джона Воттса стартували в жовтні, і нижче ви можете побачити першу фотографію майбутнього фільму з Людиною-павуком, якою Голланд поділився в соцмережах.

Українська прем'єра екшену «Людина-павук 3» очікується 16 грудня 2021 року.

1603 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: